İSTANBUL / ESENYURT - Orhan Gazi İlkokulu

SATIMEHMET ŞİMŞEK - Okul Müdürü

30.04.1963 yılında Kastamonu ili Devrekani ilçesinde doğan SatıMehmet ŞİMŞEK, ilkokulu Baltacak köyü ilkokulunda tamamladı.Konya Ereğli ortaokulunda okudu. Abdurrahmanpaşa lisesine devam etti. Üniversite eğitimini Atatürk üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Ağrı Eğitim Yüksek Okulunda tamamladı.

Tunceli’de Nazimiye ilçesinde Yazgeldi köyünde sınıf öğretmeni ve müdür olarak görev yaptı. 1989 yılında Esenyurt ilköğretim okulunda 92 – 96 yılları arasında müdür yardımcılığı yaptı. 2005 yılında Örnek İlköğretim okulunda okul müdürü , 2010 yılında Cumhuriyet İlköğretim okulunda ve 2019 yılından itibarren ise Orhangazi İlkokulu ve ortaokulunda müdür olarak görev yapmaktadır.